Imprimante – Copiatoare – Consumabile

Intr-o economie bazata pe manuirea inteligenta a informatiilor, documentele si datele de orice fel devin de nepretuit. Cunoasterea este putere, dar oamenii sunt lipsiti de aceasta in cazul in care informatiile sunt ingropate in munti de hartie si fisiere dezorganizate. Pentru a pastra informatiile companiei la zi si cu un grad mare de accesibilitate, protejand in acelasi timp activitatile sensibile, merita sa apelati la o firma care poate sa va ofere o gama larga de servicii ce tin de imprimante, copiatoare si consumabile.

Vanzarile in cadrul firmei noastre sunt recomandate datorita a trei calitati de baza, si anume:
fiabilitate: acesta este unul dintre criteriile dupa care se alege orice furnizor de servicii de imprimante, copiatoare si consumabile. Pentru a face o alegere optima nu ezitati sa luati contact cu colaboratori care de-a lungul timpului s-au bucurat si beneficiat de profesionalismul nostru.
calitate: calitatea serviciilor este, de asemenea, un alt criteriu decisiv pentru alegerea imprimantelor si servicilor ce tin de un centru de copiere si listare. Fara indoiala, puteti obtine piese de schimb la un pret bun pentru imprimanta sau copiator, care vor prelungi durata de viata a device-ului respectiv.
cost-eficacitate: acesta este un aspect deosebit de important pentru buna functionare a unei afaceri. Este recomandat sa alegeti un furnizor care se pliaza pe bugetul alocat. In aceasta privinta va putem ajuta deoarece putem furniza echipamente care se pliaza pe orice buget.

In magazinul nostru online sunt disponibile imprimate,copiatoare si consumabile pentru acestea din gama: Xerox, HP, Canon. etc

Pentru toata gama de produse din aceasta categorie firma noastra ofera service si reparatii garantie si postgarantie.

Daca o imprimanta sau un copiator au parte de o intretinere de rutina efectuata de un profesionist vor continua sa functioneze mult timp, oferind totodata si o eficienta maxima mai ales daca sunt utilizate in cadrul unei companii.

Problemele pe care o imprimanta sau un copiator le intampina tin de colectarea a numerose particule de praf care au rolul de a ingreuna sau chiar opri functionarea acestora, ruperea sau mototolirea hartiei cand este bagata in imprimanta, defectarea anumitor consumabile sau deteriorarea partilor componente ale imprimantei sau copiatorului.

Pentru toate aceste probleme exista o solutie menita sa readuca cresterea productiei in cadrul firmei. Gandite special in interesul dumneavoastra, serviciile oferite de noi cuprind actiuni precum:

– curatarea aparatelor de praful depus. Utilizand accesorii speciale aceste aparaturi vor fi curatate atat pe dinafara cat si prin interior. Iata un exemplu elocvent: pentru interior un aspirator de aspirare vacuum este cel mai bun pentru a elimina excesul depozitarii prafului de hartie, fara riscul de a sufla aer in acestea si a redistribui praf pe toate piesele care au o sensibilitate crescuta.
– un alt mod de a minimiza problemele imprimantei, in special blocajele de hartie, este de a utiliza hartie de buna calitate.

Hartia rupta, incretita sau deteriorata poate conduce la posibilitatea de deteriorare a diferitor parti ale ansamblului. Utilizatorii de echipamente destinate functionarii in mari birouri au posibilitatea sa incheie cu noi un program de service si intretinere, ca parte a contractului cu un furnizor de echipamente si masuri simple, cum ar fi cele descrise mai sus, care va ajuta la prevenirea aparitiei problemelor si executia sarcinilor la cele mai inalte standarde.

Cerere de oferta

7 + 4 =

PROMOTIE