Calculatoare, laptop, sisteme desktop

Importanta unui calculator nu poate fi ignorata in viata de zi cu zi. Indiferent carui grup de varsta sau domeniu profesional apartineti, serviciile de computing sunt prezente tot timpul. Indiferent daca este vorba de plata facturilor, obtinerea salariului, cumparaturi on-line, executarea misiunilor sau a diferitor proiecte, descarcarea de muzica sau cautarea cartilor preferate, acestea sunt doar cateva dintre miile de utilizari, pe care un sistem desktop sau laptop le imprumuta. Cu toate acestea, la fel ca toate produsele care au devenit indispensabile, cumpararea, service-ul si intretinerea unui calculator necesita intotdeauna ajutorul unor experti.

Vanzari
Daca doriti achizitionarea unui produs de acest fel este bine de stiut ca puteti apela intr-un loc unde veti avea acces la toate marile branduri de calculatoare desktop, laptop-uri, netbook-uri, ultrabook-uri, tablete. Scopul este de a va gasi cele mai noi modele care se vor potrivi nevoilor avute, bazate pe cerinte, stil si aspect. De asemenea, toate celelalte accesorii asociate cu tehnologia calculatoarelor, inclusiv: monitoare, hard disk-uri externe, imprimante si multi-functionale, routere WiFi, sisteme de back-up-uri, boxe si alte periferice pot fi gasite in acelasi magazin. Ca parte a pachetului de servicii, puteti beneficia si de un serviciu de livrare.

In magazinul nostru online sunt disponibile calculatoare desktop si laptop din gama: Toshiba, Sony Vaio, MSI, Samsung, Lenovo, LG, Acer .etc

Pentru toata gama de produse din aceasta categorie firma noastra ofera service si reparatii garantie si postgarantie.

Service si reparatii
Poate fi destul de frustrant sa obervati ca propriul computer intampina anumite disfunctionalitati treptat, pe masura ce timpul trece. Esecul hard-disk-ului, blocarea acestuia, deteriorarea mouse-ului, a tastaturii, unitatii optice de citire (CD/DVD-Rom) sau probleme legate de imprimanta, gadget-uri CPU, deteriorarea placii de baza din cauza supraincalzirii sunt doar cateva dintre inconvenientele cu care se poate confrunta un utilizator de calculator. Daca locuiti in zona Sibiului si nu numai nu trebuie sa va mai faceti griji cu privire la aceste probleme minore sau majore deoarece serviciile de reparatii si intretinere calculatoare sunt doar la un apel distanta, toate aceste fiind livrate in urmatoarele moduri.

Solutii versatile
Suntem fideli ideii ca problema(-ele) fiecarui client ar trebui sa fie rezolvata(-e) in functie de nevoile lor specifice, adica este necesara adoptarea unei solutii „personalizate”, care ar trebui sa tina cont de cerintele companiei sau individuale, de bugetele si/sau constrangerile de timp.

Abordare centrata pe afaceri
Planul de afaceri al unui client este luat in considerare intotdeauna, tocmai pentru a nu impiedica obiectivele centrate pe afacere si importanta bugetului alocat.

Abordare centrata pe securitate
Veriga cea mai slaba in departamentul de calculatoare al unei mici firme sau a sistemelor desktop existente in propiul camin este puterea de a controla intreg procesul tehnic. Cele mai bune servicii de service si reparatii de calculatoare vor indica zona(-ele) care sunt mai predispuse la accidente de sistem, de exemplu partile cele mai vulnerabile. Aceasta abordare rezolva nu numai problema aparuta, dar, de asemenea, identifica cauza problemei legata de securitate, astfel prevenind anumite pericole. Acest lucru face clientul sa adopte o abordare pro-activa pentru a minimiza cazurile de avariere a securitatii pe viitor. Plecand de la premisele exprimate in randurile de mai sus aveti in fata un tablou generalist al nenumaratelor posibilitati oferite de compania noastra, adoptarea acestora fiind un lucru firesc ce vine de la sine.

Cerere de oferta

12 + 14 =

PROMOTIE

OFERTA